Fatih Erbakan'dan Kahramanmaraş'a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Kahramanmaraş’ta çeşitli ilçelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştirerek, esnaf ve yerel yetkililerle bir araya gelecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2024 15:17
Fatih Erbakan'dan Kahramanmaraş'a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, yarın Kahramanmaraş’a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirecek. Bu kapsamda, bölge halkına şükranlarını sunmak amacıyla çeşitli programlar düzenleyecek.

Erbakan, ziyaretleri kapsamında Kahramanmaraş’ın farklı ilçelerine uğrayacak. Ziyaretlerinin ilki saat 10.30’da Dulkadiroğlu ilçesinde başlayacak ve burada belediye yetkilileri ve esnafla görüşerek, bölgenin durumu üzerine istişarelerde bulunacak. Saat 13.30’da Onikişubat ilçesinde parti teşkilatı ve yerel esnafla buluşarak, teşkilatla ilişkileri pekiştirme ve esnafın taleplerini dinleme fırsatı bulacak. Erbakan’ın sonraki durağı saat 15.30’da Göksun ilçesi olacak ve burada da yerel yönetim ve esnafla bir araya gelecek. Günün son ziyaretini ise saat 18.00’de Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirecek.

Erbakan'ın Kahramanmaraş ziyaretinin kapanış etkinliği, saat 20.00’de düzenlenecek basın ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılacak toplantı olacak. Bu buluşmada Erbakan, hem bölge halkına teşekkürlerini sunacak hem de değerlendirmelerde bulunacak.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.