Bugün hava Kahramanmaraş'ta (30 Ağustos) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 30 Ağustos 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ağustos 2024 11:03
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (30 Ağustos) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta bugün hava genellikle parçalı ve az bulutlu olacak. Ancak bazı bölgelerde yer yer kısa süreli ve hafif gök gürültülü yağışlar bekleniyor. Andırın, Geben, Göksun'un doğusu, Tekir, Berit Dağı, Ilıca, Alişar, Koç Dağı, Engizek'in kuzeyi, Suçatı ve Çağlayan çevresinde yağış görülebilir. Özellikle Andırın civarında yağışların daha uzun süreli olması bekleniyor.

Sıcaklıklar il genelinde değişiklik gösteriyor. İlin güneyinde sıcaklıklar 33-35 derece arasında seyrederken, kuzey ilçelerde bu değerler 30-33 derece arasında olacak. Andırın çevresinde ise sıcaklıkların 25 derece civarında olması bekleniyor.

Orman yangını riski hala devam etmekte. Bu nedenle piknik alanlarından ayrılırken ateşi tamamen söndürmeye özen göstermeliyiz. Rüzgar ise il genelinde kuzey ve batı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.