Bugün hava Kahramanmaraş'ta (28 Temmuz) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 28 Temmuz 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Temmuz 2024 12:48
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (28 Temmuz) nasıl olacak?

Kahramanmaraş genelinde Kuzey-kuzeydoğu yönlerden yer yer etkili rüzgar bekleniyor. Özellikle pazar günü, ilimizin kuzey ve orta kesimlerinde, yaylalarda fırtına şeklinde şiddetlenecek rüzgarların oluşması bekleniyor.

En riskli bölgeler arasında Göksun, Afşin, Elbistan, Tekir, Berit Dağı, Nurhak Dağı, Engizek Dağı, Koç Dağı, Yedikuyular, Sır Barajı çevresi, Andırın'ın kuzeyi, Çağlayancerit, Ekinözü ve Nurhak bulunuyor. Hava limanı çevresinde de etkili olacağı için uçuşlarda ertelemeler yaşanabilir.

İl merkezinde de zaman zaman etkili olabilecek rüzgarlar nedeniyle, bu iki gün tedbirli olunması öneriliyor. Pazartesi günü rüzgarın etkisinin azalması bekleniyor. Ayrıca, bu iki gün boyunca il genelinde yağış ihtimali düşük görünüyor. Sadece Andırın çevresinde hafif bir yağış geçişi olabilir.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.