Bugün hava Kahramanmaraş'ta (20 Temmuz) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 20 Temmuz 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2024 10:29
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (20 Temmuz) nasıl olacak?

Bugün Kahramanmaraş genelinde hava genellikle az bulutlu ve açık olacak. Ancak Andırın civarında bulutlanma artabilir, ancak yağış ihtimali düşük. Güney ilçelerde sıcaklık 38-40 derece arasında seyrederken, kuzey ilçelerde 32-35 derece civarında olacak. Andırın çevresinde ise yaklaşık 32 derece öngörülüyor. Nem azlığı ve rüzgarın etkisiyle sıcaklık daha düşük hissedilebilir.

Özellikle 11.00 ile 17.00 saatleri arasında güneş altında uzun süre kalmaktan kaçınılmalı; güneş ışınlarının dik geldiği bu saatlerde dikkatli olunmalıdır. Orman yangını riski devam ettiği için piknik alanlarında ateşin tamamen söndürüldüğünden emin olunmalıdır. Rüzgarın kuvvetli olduğu günler yaşandığı için dikkatli olmak önemlidir.

Rüzgar genellikle kuzey yönlerden orta kuvvette esiyor, zaman zaman kuvvetli olarak hissedilebilir. Yüksek yaylalarda kısa süreli fırtına şeklinde rüzgar etkili olabilir. Yarın için rüzgarın daha zayıf olması bekleniyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.