Bugün hava Kahramanmaraş'ta (12 Ekim) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 12 Ekim 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2024 09:57
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (12 Ekim) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta bugün hava genel olarak parçalı bulutlu.

Öğle ve akşam saatleri arasında Andırın, Düldül Dağı, Çağlayancerit ve Nurhak çevresinde yerel ve kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir, ancak miktar açısından kayda değer bir durum beklenmiyor.

Gün içinde sıcaklık, şehrin güneyinde 30-32 derece civarında, kuzey ilçelerde ise 26-28 derece arasında seyredecek. Andırın çevresinde sıcaklık yaklaşık 24 derece olacak.

Haftanın başından itibaren sıcaklıkların düşmesi bekleniyor ve Çarşamba gününden itibaren daha belirgin bir soğuma yaşanabilir. Hava serinleyecek gibi görünüyor. Yağış ihtimali olmasına rağmen, şimdilik fazla bir miktar beklenmiyor, ama umarız değişir.

Geceleri serin hava etkisini sürdürüyor. Orman yangınlarına karşı da dikkatli olmaya devam etmeliyiz. Rüzgar güney yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmeye devam ediyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.