Bugün hava Kahramanmaraş'ta (11 Ekim) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 11 Ekim 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2024 09:01
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (11 Ekim) nasıl olacak?

Kahramanmaraş’ta bugün hava parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu olacak.

Özellikle öğle saatlerinden akşam geç saatlere kadar Andırın, Göksun, Berit, Çukurhisar, Tekir, Suçatı, Ilıca, Sır Barajı çevresi, Yavşan, Düldül Dağı ve Bertiz çevresinde sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Yağışlar, il merkezi ve Türkoğlu çevresine de yayılabilir, ancak miktar olarak çok yoğun olmayacağı öngörülüyor.

Sıcaklık güney bölgelerde 28-30 derece, kuzey ilçelerde ise 25-27 derece arasında seyredecek. Andırın çevresinde ise sıcaklık 23 derece civarında olacak. Gün içerisinde birkaç derece daha düşüş beklenirken, hafta başında sıcaklıkların daha da düşmesi olası. Geceleri serin hava etkisini sürdürmeye devam edecek.

Rüzgar ise güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Orman yangını riskine karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.